Skip to Content
<h1>Uzņēmuma Moderna privātuma politika</h1><h2>Lūdzu, rūpīgi izlasiet uzņēmuma Moderna privātuma politiku, pirms piekļūstat šai tīmekļa vietnei vai to izmantojat</h2><p>Šī tīmekļa vietne pieder uzņēmumam Moderna, Inc. (tālāk tekstā — “<em>Moderna</em>”, “<em>mēs</em>”, “<em>mūsu</em>” vai “<em>mums</em>”), kurš nodrošina tās darbību. Mūsu tīmekļa vietnē esošos materiālus (tālāk tekstā — “<em>website</em>” vai “<em>vietne</em>”) uzņēmums Moderna nodrošina kā pakalpojumu mūsu klientiem un plašākai sabiedrībai, un tos ir jāizmanto tikai informatīviem nolūkiem.</p><p>Moderna ciena savas tīmekļa vietnes apmeklētāju privātumu, un mēs saprotam, cik svarīgi ir veikt pasākumus, lai aizsargātu ar mūsu tīmekļa vietni apkopotās informācijas privātumu. Šajā Privātuma politikā ir aprakstīti Personas datu veidi (kā definēts tālāk), kurus mēs vācam par tīmekļa vietnes apmeklētājiem, kā mēs varam izmantot Personas datus un ar ko mēs varam tos kopīgot. Šajā Privātuma politikā ir arī aprakstīti: 1) pasākumi, kurus mēs veicam, lai aizsargātu mūsu savāktos Personas datus; un 2) Jūsu tiesības un privilēģijas saistībā ar to, kā mēs vācam, izmantojam un izpaužam Jūsu Personas datus.</p><p><em>Izņēmumi</em>. Šī politika attiecas tikai uz šajā tīmekļa vietnē apkopotajiem Personas datiem. Tajā nav aprakstīti veidi, kā mēs varam vākt vai izmantot bezsaistē iegūtos Personas datus, un tā neattiecas uz citu tīmekļa vietņu (tostarp to, uz kurām ved saites) privātuma praksi, kurām var būt savas politikas, kā arī nekontrolē tās. Mēs iesakām mūsu tīmekļa vietnes lietotājiem būt informētiem, atstājot mūsu vietni, un izlasīt katras tās apmeklētās vietnes privātuma paziņojumus, kurā tiek vākti Personas dati. Nepieprasīta informācija, kas tiek sniegta, var tikt uzskatīta par nekonfidenciālu, un uzņēmums Moderna varēs brīvi pavairot, izmantot, izpaust un izplatīt šādu nepieprasītu informāciju citiem bez atļaujas, kompensācijas, ierobežojuma vai attiecinājuma.</p><p>Piekļūstot mūsu tīmekļa vietnei, Jūs piekrītat šīs Privātuma politikas un Lietošanas noteikumu nosacījumiem. <strong>Ja nepiekrītat šiem nosacījumiem, Jūs neesat pilnvarots lietot mūsu tīmekļa vietni.</strong></p><h2>Ievads</h2><p>“<em>Personas dati</em>” ir dati, kurus var izmantot, lai Jūs identificētu vai sazinātos ar Jums, piemēram, Jūsu kontaktinformācija, tostarp Jūsu vārds, uzvārds, adrese, e-pasta adrese, valsts un tālruņa numurs, jebkura cita informācija, kas var būt norādīta Jūsu CV, ja iesniedzat darba pieteikumu uzņēmumam Moderna, izmantojot mūsu tīmekļa vietni, un, ja to paredz piemērojamie tiesību akti, jebkuri dati par Jūsu vietnes vai ierīces lietošanu, kas var tikt savākti automātiski, tostarp izmantojot sīkdatnes, tīmekļa bāksignālus un citas izsekošanas tehnoloģijas.</p><p>Mēs apstrādāsim Jūsu Personas datus saskaņā ar piemērojamajiem tiesību aktiem un tālāk minētajiem principiem.</p><ul> <li>Mēs apstrādāsim Personas datus likumīgi, taisnīgi un pārredzami.</li> <li>Mēs ievācam Personas datus tikai norādītajiem, skaidri formulētiem un likumīgiem mērķiem, un mēs izmantosim Personas datus tikai tiem mērķiem, kuru dēļ tie sākotnēji tika vākti.</li> <li>Mēs ierobežosim Personas datu vākšanu, ciktāl tas būs nepieciešams saistībā ar mērķi, kādam tie tiek apstrādāti.</li> <li>Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka Jūsu Personas dati ir precīzi un, ja nepieciešams, atjaunināti.</li> <li>Personas datus glabāsim ne ilgāk, kā tas nepieciešams mērķim, kādam tie tiek apstrādāti.</li> <li>Personas dati tiks apstrādāti tikai tādā veidā, kas nodrošina pienācīgu personiskās informācijas drošību.</li> </ul><p>Mūsu privātuma prakse plašāk ir aprakstīta šīs Privātuma politikas pārējā daļā.</p><h2>Informācija, ko mēs vācam</h2><p>Jūs varat apmeklēt mūsu tīmekļa vietni bez apstiprinošas informācijas par sevi. Ja izvēlaties iesniegt informāciju, izmantojot mūsu tīmekļa vietnes funkciju “Pievienoties mūsu pasta sūtījumu sarakstam” vai “<u>Saziņa ar mums</u>”, vai piesakāties vakancei uzņēmumā Moderna, izmantojot mūsu tīmekļa vietnes sadaļu “<u>Karjera</u>”, mēs varam lūgt Jums sniegt personas datus, piemēram, vārdu, uzvārdu, adresi, tālruņa numuru un e-pasta adresi, amata nosaukumu, uzņēmuma nosaukumu, valsti, informāciju par Jūsu amatu un citu ar darbu saistītu informāciju. Jums nav pienākums sniegt nekādus Personas datus uzņēmumam Moderna, taču šādā gadījumā iespēja izmantot mūsu tīmekļa vietni vai tās funkcijas, kā arī Jūsu iespēja pieteikties darba vakancei var būt ierobežota.</p><p><em>Personas dati par tīmekļa vietnes lietošanu, kas savākti ar sīkdatnēm vai citiem automatizētiem līdzekļiem. </em>Kad izmantojat mūsu tīmekļa vietni, mēs varam automātiski vākt informāciju par to, kā Jūs izmantojot šo tīmekļa vietni, tostarp izmantojot sīkdatnes, tīmekļa bāksignālus un citas izsekošanas tehnoloģijas (tālāk tekstā — “<em>automatizētā informācija</em>”). Automatizētā informācija var ietvert informāciju par ierīci, piemēram, IP adresi, ierīces identifikatorus un operētājsistēmu, kā arī informāciju par lietošanu, piemēram, lietošanas laiku un ilgumu, mijiedarbību ar saturu, sīkdatnēs vai līdzīgās tehnoloģijās saglabāto informāciju. Saskaņā ar ES regulu 2016/679 par datu aizsardzību (turpmāk — “<em>VDAR</em>”), automatizētā informācija tiek uzskatīta par personas datiem, un saskaņā ar šo privātuma politiku mēs apstrādāsim šādu automatizētu informāciju kā Personas datus.</p><p>“<em>Sīkdatnes</em>” ir mazi faili, kurus tīmekļa vietne ievieto Jūsu cietajā diskā identifikācijas nolūkos. Šie faili tiek izmantoti tīmekļa vietnes reģistrācijai un nākamās mūsu tīmekļa vietnes apmeklējuma pielāgošanai. Piemēram, sīkdatnes atcerēsies Jūsu vēlamo valodu un ekrāna izkārtojumu. Sīkdatnes nevar nolasīt datus no Jūsu cietā diska.</p><p>Mēs savā tīmekļa vietnē izmantojam tālāk minētās sīkdatnes.</p><ul> <li><strong>Stingri nepieciešamās sīkdatnes</strong>. Tās ir sīkdatnes, kas nepieciešamas mūsu vietnes darbībai. Tostarp, piemēram, sīkdatnes, kas ļauj Jums pieteikties darba meklētāja kontā.</li> <li><strong>Funkcionalitātes sīkdatnes</strong>. Tās tiek izmantotas, lai atpazītu Jūs, kad atgriežaties mūsu vietnē, un lai iegultu trešo personu pakalpojumu funkcionalitāti. Sīkdatnes palīdz mums personalizēt Jūsu saturu, atcerēties Jūsu preferences (piemēram, valodas izvēli) un integrēt noderīgus trešo personu pakalpojumu sniedzēju pakalpojumus mūsu vietnē.</li> <li><strong class="wrap-links">Analītiskās sīkdatnes</strong>. Mēs izmantojam platformu Google Analytics, lai apkopotu konkrētu analītisko informāciju, kas mums palīdz labāk izprast mūsu tīmekļa vietnes darbību un uzlabot mūsu pakalpojumus un tīmekļa vietnes kvalitāti. Šī informācija ietver IP adresi, lapu pieprasījumus, atsauces tīmekļa vietnes vai reklāmas, operētājsistēmu un pārlūkprogrammu, kā arī mūsu tīmekļa vietnē pavadīto laiku. Mēs saņemam šos datus apkopotā veidā. Mēs izmantojam šo informāciju, lai saprastu, kā apmeklētāji iesaistās mūsu tīmekļa vietnēs, mērītu mūsu reklāmu efektivitāti trešo personu tīmekļa vietnēs un uzlabotu mūsu apmeklētāju pieredzi.</li> </ul><p>Jūs jebkurā laikā varat atteikties no sīkdatnēm vai tās pieņemt, aktivizējot sīkdatņu iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Izvēlne “Palīdzība” lielākajā daļā interneta pārlūkprogrammu ietver informāciju par to, kā atspējot sīkdatnes. Varat arī apmeklēt vietni <a data-exit target="_blank" href="https://www.aboutcookies.org/how-to-control-cookies/">http://www.aboutcookies.org/how-to-control-cookies/</a>. Nepiekrītot sīkdatnēm, dažas mūsu tīmekļa vietnes funkcijas var nedarboties pilnībā, un Jums var nebūt iespējams piekļūt noteiktai šīs tīmekļa vietnes informācijai. Turpinot izmantot vietni, nemainot iestatījumus, Jūs piekrītat mūsu sīkdatņu izmantošanai.</p><p><em>Personas dati no trešo personu avotiem</em>. Mēs varam saņemt informāciju par Jums no publiski un komerciāli pieejamiem avotiem saskaņā ar tiesību aktiem, ko mēs varam apvienot ar citu informāciju, ko saņemam no Jums vai par Jums. Piemēram, ja piesakāties darba vakancei uzņēmumā Moderna, izmantojot mūsu tīmekļa vietni, mēs varam apskatīt Jūsu LinkedIn profilu.</p><p><em>Apkopotie dati</em>. Mēs varam apkopot un/vai noņemt identifikāciju no visiem savāktajiem Personas datiem tā, ka informācija vairs neidentificē nevienu konkrētu personu. Mēs varam bez ierobežojumiem izmantot, izpaust un citādi apstrādāt šādu informāciju mūsu likumīgajiem uzņēmējdarbības mērķiem, tostarp vēsturiskai un statistiskai analīzei un komercdarbības plānošanai. </p><h2>Kā mēs izmantojam Personas datus</h2><p>Mēs varam izmantot Personas datus tālāk norādītajiem mērķiem.</p><p><em><u>Mūsu likumīgās intereses</u></em></p><p>Mēs varam apstrādāt Jūsu Personas datus, ja tas ir nepieciešams mūsu kā uzņēmuma likumīgajām interesēm, tostarp pārvaldīt, veicināt un uzlabot mūsu uzņēmējdarbību un pārvaldīt risku. Piemēram, mēs varam apstrādāt Jūsu personas datus, lai:</p><ul> <li>sniegtu Jums pieprasīto informāciju un/vai atbildētu uz Jūsu jautājumiem, kas nosūtīti, izmantojot tīmekļa vietni, e-pastu un/vai tālruni;</li> <li>veicinātu mūsu personāla atlases darbības (piemēram, apstrādāt darba pieteikumus, novērtēt Jūs kā potenciālo darba kandidātu un uzraudzīt mūsu personāla atlases statistiku);</li> <li>analizētu un uzlabotu mūsu saziņu un stratēģijas (tostarp nosakot, kad Jums sūtītie e-pasta ziņojumi ir saņemti un izlasīti);</li> <li>pielāgotu mūsu tīmekļa vietnē attēloto saturu;</li> <li>aizsargātu, identificētu, izmeklētu un reaģētu uz krāpšanu, nelikumīgām darbībām (piemēram, nesankcionētu uzlaušanu vai mūsu tīmekļa vietnes ļaunprātīgu izmantošanu) un prasībām, kā arī citām saistībām;</li> <li>uzturētu tīmekļa vietnes privātumu, drošību, drošumu vai īpašumu;</li> <li>sazinātos ar Jums citos nolūkos, kas ir acīmredzami attiecīgos apstākļos vai par kuriem mēs Jūs informējam, kad no Jums vācam Personas datus.</li> </ul><p><u><em>Juridiskās saistības</em></u></p><ul> <li>Saskaņā ar tiesību aktiem mums var tikt prasīts apkopot un apstrādāt noteiktus Personas datus par Jums. Piemēram, mums var būt nepieciešams apstrādāt Jūsu Personas datus, lai ievērotu mūsu līgumiskās saistības pret ASV valdību kā valdības darbuzņēmējam.</li> </ul><p><em><u>Jūsu piekrišana</u></em></p><p>Mēs varam arī tieši vai caur mūsu uzticamajām trešajām personām lūgt Jūsu atsevišķu piekrišanu, lai apstrādātu Jūsu Personas datus, piemēram, kad izvēlaties saņemt uzņēmuma Moderna jaunumus un atjauninājumus no mums, kā arī nebūtisku sīkdatņu lietošanai.</p><p>Ja mēs esam lūguši Jūsu piekrišanu apstrādāt Jūsu Personas datus, Jūs varat to jebkurā laikā atsaukt, sazinoties ar mums adresē, kas norādīta tālāk sadaļā “Jūsu privātuma tiesības”.</p><h2>Personas datu kopīgošana</h2><p>Mēs nepārdosim, nedalīsimies un citādā veidā neizplatīsim Jūsu personas datus trešajām personām, izņemot gadījumus, kas norādīti šajā Privātuma politikā.</p><p><em>Saistītiem uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem</em>. Mēs varam atklāt Jūsu Personas datus citiem Moderna saistītajiem uzņēmumiem visā pasaulē, kas piekrīt tos apstrādāt saskaņā ar šo Privātuma politiku. Mēs varam arī pārsūtīt Personas datus pakalpojumu sniedzējiem, kuri darbojas mūsu vārdā, lai tos turpmāk apstrādātu, piemēram, novērtētu šīs vietnes lietderību, datu pārvaldību, tehnisko atbalstu vai analizētu vervēšanas datus. Šie pakalpojumu sniedzēji ir nolīguši ar mums izmantot Personas datus tikai tiem mērķiem, kuru dēļ dati sākotnēji tika vākti, vai citādi likumīgi apstrādāt Jūsu Personas datus, tos nepārdodot citām trešajām personām un tos neatklājot citām trešajām personām, izņemot gadījumus, kad to pieprasa tiesību akti, ko mēs atļaujam vai kas noteikts šajā Privātuma politikā.</p><p><em>Citām pusēm, kas ir saistītas ar korporatīvo darījumu</em>. Mēs varam arī pārsūtīt Personas datus, ko no Jums savācām, trešajai personai kā daļu no uzņēmuma darījuma, piemēram, saistībā ar mūsu aktīvu apvienošanu, iegādi, reorganizāciju, kopuzņēmumu, finansēšanu vai pārdošanu.</p><p><em>Citām pusēm, ja to pieprasa piemērojamie tiesību akti vai lai aizsargātu uzņēmumu Moderna (ja nepieciešams)</em>. Mēs varam atklāt Personas datus trešajām personām, lai ievērotu likumdošanas un normatīvās prasības vai aizsargātu pret krāpšanu, nelikumīgu darbību (piemēram, reaģēšanu uz mūsu tīmekļa vietnes uzlaušanas vai ļaunprātīgas izmantošanas gadījumiem), kā arī pretenzijām un citām saistībām.</p><h2>Starptautiska datu pārsūtīšana</h2><p>Kopīgojot Personas datus ar trešo personu, šāda datu pārsūtīšana var ietvert Personas datu nosūtīšanu uz citām valstīm. Šajās valstīs var nebūt tādi paši datu aizsardzības tiesību akti kā valstī, no kuras Personas dati cēlušies.</p><p><em><u>Tikai EEZ rezidentiem</u></em></p><p>Uzņēmums Moderna ASV darbosies kā datu pārzinis un apstrādās Jūsu Personas datus, nosakot to apstrādes mērķus un līdzekļus atbilstoši VDAR. Lūdzu, ņemiet vērā, ka Jūsu Personas dati atradīsies Aquia serveros, tostarp Eiropas Savienībā un ārpus tās. Pirms Jūsu Personas datu nosūtīšanas ārpus EEZ mēs veiksim pasākumus, lai nodrošinātu, ka šādiem datiem tiks nodrošināts tāds pats aizsardzības līmenis, kāds ir saskaņā ar EEZ spēkā esošajiem datu aizsardzības tiesību aktiem. Datu pārsūtīšanai ārpus EEZ mēs vajadzības gadījumā izmantojam piemērojamos drošības pasākumus, tostarp standarta līguma klauzulas, kuras apstiprinājusi Eiropas Komisija. Šo pasākumu kopiju var iegūt, sazinoties ar mums, izmantojot tālāk norādīto e-pasta adresi.</p><h2>Jūsu privātuma tiesības</h2><p>Saskaņā ar piemērojamajiem tiesību aktiem Jums var būt noteiktas datu subjekta tiesības. Piemēram, Jums var būt tiesības iebilst vai pieprasīt ierobežot Jūsu Personas datu apstrādi un pieprasīt piekļuvi Personas datiem, kuri mums ir par Jums, tos labot, dzēst un pārnest, ievērojot dažus tiesību aktos noteiktus izņēmumus. Ja vēlaties saņemt papildu informāciju par to, kā mēs izmantojam Jūsu Personas datus, vai ja vēlaties izmantot savas tiesības, lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot:</p><p>Moderna, Inc.<br> 200 Technology Square<br> Cambridge, MA 02139<br> ASV<br><a href="mailto:Privacy@modernatx.com">Privacy@modernatx.com</a><br> ES iedzīvotāji: <a href="mailto:EUprivacy@modernatx.com">EUprivacy@modernatx.com</a></p><p>Mēs centīsimies sniegt visu pieprasīto informāciju un veikt pieprasītās izmaiņas tādā apmērā, kā to prasa un atļauj piemērojamie privātuma tiesību akti, citi tiesību akti un noteikumi. Jebkurā gadījumā mēs centīsimies atbildēt uz Jūsu jautājumiem, tiklīdz informēsiet par Jūsu pieprasījuma iznākumu.</p><p>Ja uzskatāt, ka ar mūsu Personas datu apstrādi tiek pārkāpti piemērojamie tiesību akti, Jūs varat iesniegt sūdzību attiecīgai uzraudzības iestādei. Visu ES uzraudzības iestāžu kontaktinformācija ir atrodama šeit.</p><h2>Informācijas drošība</h2><p>Moderna izmanto komerciāli pamatotus administratīvos, tehniskos, ar personālu saistītos un fiziskos drošības pasākumus, kas paredzēti, lai aizsargātu mūsu rīcībā esošos Personas datus pret nozaudēšanu, zādzību un neatļautu izmantošanu, izpaušanu vai pārveidošanu. Protams, neskatoties uz šiem pasākumiem, mēs nevaram garantēt nevainojamu mūsu vai mūsu vārdā pārvaldīto tīklu, serveru un datubāžu drošību. Jo īpaši uz tīmekļa vietni vai no tās sūtītais e-pasts var nebūt drošs. Tāpēc Jums īpaša uzmanība jāpievērš tam, kādu informāciju Jūs mums nosūtāt pa e-pastu. Lūdzu, paturiet to prātā, izpaužot jebkādus personas datus mums ar tīmekļa vietnes starpniecību.</p><h2>Datu saglabāšana</h2><p>Jūsu personas datus uzņēmums Moderna saglabās tikai tik ilgi, cik nepieciešams, lai sasniegtu mērķi(-us), kuram(-iem) tie tika vākti, atkarībā no mērķa(-iem), kuram(-iem) šie Personas dati tika vākti, Personas datu rakstura, jebkādām līgumiskām attiecībām, kas regulē Personas datu saglabāšanu, un mūsu juridiskajām vai regulatīvajām saistībām. Mēs iznīcināsim vai anonimizēsim Jūsu personas datus saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem.</p><h2>Saziņa, izmantojot e-pastu</h2><p>Gadījumā, ja mēs sazināsimies ar Jums, tostarp pa e-pastu, mēs Jums nodrošināsim metodi, kā atteikties vai izvēlēties turpmāku saziņu, ciktāl to nosaka tiesību akti. Piemēram, Jūs varat izvēlēties saņemt e-pasta ziņojumus ar jaunumiem par attīstību saistībā ar uzņēmuma Moderna produktiem un/vai pakalpojumiem vai par noteiktām ar veselību saistītām tēmām (piemēram, saņemt e-pasta ziņojumus ar jaunumiem par metilmalonskābi (MMA) no uzņēmuma Moderna), aizpildot attiecīgo elektronisko veidlapu “Pievienoties mūsu adresātu sarakstam” mūsu tīmekļa vietnē. Ja jebkurā laikā izlemjat, ka vairs nevēlaties saņemt no mums šādus e-pasta ziņojumus, Jūs varat anulēt jebkuru šādu abonementu, izmantojot attiecīgo saiti “Atcelt abonēšanu” attiecīgajā elektronisko sakaru kanālā vai nosūtot mums e-pasta ziņojumu ar nosaukumu “Anulēt e-pasta ziņojumu abonementu par jaunumiem” uz <a href="mailto:privacy@modernatx.com">privacy@modernatx.com</a> vai <a href="mailto:EUprivacy@modernatx.com">EUprivacy@modernatx.com</a>.</p><h2>Mūsu bērnu politika</h2><p>Mēs esam apņēmušies aizsargāt bērnu privātumu. Šīs vietnes saturs un pakalpojumi nav paredzēti bērniem, kuri ir jaunāki par 18 gadiem, kā arī nav paredzēti, lai tos piesaistītu. Apmeklētāji, kuri ir jaunāki par 18 gadiem, vai par bērniem, kas jaunāki par 18 gadiem, uzņēmumam Moderna caur tīmekļa vietni nedrīkst iesniegt nekādus personas datus. Ja uzzinām, ka mūsu tīmekļa vietnes lietotājs ir jaunāks par 18 gadiem un ir brīvprātīgi sniedzis Personas datus un/vai ar veselību saistītus Personas datus vai veselības aprūpes speciālists ir brīvprātīgi sniedzis Personas datus par pacientu, kurš ir jaunāks par 18 gadiem, bez attiecīgā bērna aizbildņa sniegtas vai pilnvarotas piekrišanas, pēc attiecīga paziņojuma vai pieprasījuma mēs nekavējoties cenšamies dzēst šādus Personas datus.</p><h2>CalOPPA paziņojums par neizsekošanu</h2><p>Laika gaitā un trešo personu vietnēs mēs neizsekojam mūsu vietņu lietotājus un tāpēc nereaģējam uz signāliem Nesekot (Do Not Track, DNT). Moderna neatļauj trešajām personām apkopot Personas datus tieši no mūsu lietotājiem mūsu tīmekļa vietnē, piemēram, izmantojot trešo personu reklāmas.</p><h2>Saites uz trešo personu vietnēm</h2><p>Mūsu apmeklētāju ērtības labad šajā tīmekļa vietnē var būt saites uz citām tīmekļa vietnēm, kas, mūsuprāt, var piedāvāt noderīgu informāciju. Šīs saites var ietvert saites uz tīmekļa vietnēm, kuras mums var sniegt pakalpojumus. Lūdzu, ņemiet vērā, ka uzņēmums Moderna nav atbildīgs par šādu citu tīmekļa vietņu privātuma praksi un nevar garantēt šādu citu tīmekļa vietņu privātuma standartus. Mēs iesakām mūsu lietotājiem būt informētiem, atstājot mūsu vietni, un izlasīt katras tās vietnes privātuma paziņojumus, kurā tiek vākta personu identificējoša informācija. Šis privātuma paziņojums attiecas tikai uz informāciju, kas tiek vākta mūsu tīmekļa vietnē, nevis uz jebkuru vietni, kurai ir saite mūsu vietnē, bet kas nav Moderna vietne.</p><h2>Privātuma politikas paziņojums</h2><p>Atjauninājumi. Ja mēs mainām Privātuma politiku, mēs publicējam šīs izmaiņas mūsu vietnē. Ja mēs veiksim izmaiņas šajā Privātuma politikā, mēs atjaunināsim datumu šīs Privātuma politikas sākumā.</p><h2>Papildu informācijai</h2><p>Ja Jums ir kādi jautājumi par šo Privātuma politiku vai neskaidrības par šīs tīmekļa vietnes praksi, kā arī par Jūsu darījumiem ar šo tīmekļa vietni vai par vispārīgiem jautājumiem saistībā ar privātumu, lūdzu, sūtiet mums e-pasta ziņojumu uz adresi <a href="mailto:privacy@Modernatx.com">privacy@modernatx.com</a> vai sazinieties ar mums rakstiski:</p><p>Moderna, Inc.<br> Attention: Legal Department<br> 200 Technology Square<br> Cambridge, MA 02139<br> ASV</p><p>ES/EEZ iedzīvotājiem: sūtiet mums e-pasta ziņojumu uz adresi <a href="mailto:contact@dpr.eu.com">contact@dpr.eu.com</a>. Jūs varat arī sazināties ar mums rakstiski:</p><p>DPR Group<br> Office 29, Clifton House<br> Fitzwilliam Street Lower<br> Dublina, Īrija</p><p>Ja rodas citi jautājumi vai neskaidrības, neatkarīgi no dzīvesvietas sazinieties ar mums, rakstot:</p><p>Moderna, Inc.<br> Attention: Corporate Communications<br> 200 Technology Square<br> Cambridge, MA 02139<br> ASV</p>